Firenze..

Efter år av möten i Italien med människor med attityd, känsla och ett fantastiskt sinne för stil så föds idén till Firenze Shoes.

Möten på Florens piazzor, samtal med modemedvetna män, män med stil, så förstår vi hur vi vill ha det.   Vi vill att den svenske mannen tar steget och gör sin stil unik. Snygga klassiska läster, utvalda kvalitetsmaterial och utmärkt hantverk.

Slippers, sneakers, loafers, double monks, tassels.  Double monks är en klassisk sko med stort användningsområde, klassiskt till kostym och trendigt till jeans. Tasselloafers används precis om double monks till kostym, jeans och varför inte använda dem till snygga dressade shorts. Sneakers, låga sneakers, höga sneakers, släta, präglade. Sneakers använder vi året runt till våra favoritplagg. Därför har vi gjort ett brett sortiment av sneakers så du kan hitta din favorit. Sköna slippers i sammet, broderade med Florentinska liljan är en signaturmodell, handgjord i Spanien. Slipper är en skön modell med tunn sula och låg klack, perfekt till smal kostym eller jeans.

Välkommen till Firenze Shoes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *